Miles and More
Je tam jediné omezení a to 10 recenzí z kalendářní měsíc. Minulý rok jsem nabral cca 8000tis mil :D (začínal jsem a dával jsem i 1,5 roku staré)
Mně to funguje a děkuji za doporučení Holiday Check. Je pravda, že míle za letenku jsou někdy směšné a tímhle se dá nasbírat daleko “rychleji”. Momentálně je přes booking.com 3 míle za 1 €, to sice není těch 10 mil jako v létě, ale pořád lepší jak drátem do oka.
Booking, resp. Agodu používám pro sbírání Avios přes Aer Lingus (stále 6, resp. 10 Avios za 1 €), funguje přes cookies, zachování slev Genius 3, téměř bez rizika expirace. Míle MM sbírám hlavně nepřímo přes payback.de při nákupech v sámoškách v Žitavě (bydlím na hranicích), výhoda 2x delší doba expirace mílí.
Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
Martin W. napsal(a):Díky za tip. Sbíral jsem to přes BA, ale jakmile přepni na Irsko, hned je to 6 avios za euro a ne libru 😁Booking, resp. Agodu používám pro sbírání Avios přes Aer Lingus (stále 6, resp. 10 Avios za 1 €), funguje přes cookies, zachování slev Genius 3, téměř bez rizika expirace. Míle MM sbírám hlavně nepřímo přes payback.de při nákupech v sámoškách v Žitavě (bydlím na hranicích), výhoda 2x delší doba expirace mílí.
a ještě lepší je kombinace Agoda/Aer Lingus, 10 avios za euro, databáze booking a agoda většinou identická, někdy drobný rozdíl v ceně
Ezeiza napsal(a):Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
Bohužel asi žádná kreditka sbírající míle není pro nás dostupná, vyžadují minimálně trvalé bydliště v Německu nebo Rakousku. Míle se dají u nás nepřímo sbírat přes Revolut, můžeš získat revpointy, ty pak směnit 1:1 za míle některých FFP (např. Miles+Bonus ze Staraliance, ale MM mezi nimi). Ty zmiňované punkty payback lze směnit naopak jen za míle MM, kromě fyzických nákupů i online, prakticky využitelný je zejména amazon. Payback funguje i v Rakousku a Polsku s možností převodu na míle Miles and More. U nás payback funguje jen ve věrnostním programu DM, ale na míle se transformovat nedá (jen jako sleva v drogerii), experimentálně zjištěno.
Ezeiza napsal(a):Nějaká nová Miles & More kreditka v nedohlednu? Má někdo nějaký další tip? Bohužel nákupy v Německu jsou pro mě z ruky…
https://meilenoptimieren.com/deu...eantragen/
Jak rakouský občan získá německou kreditku. Mezi Rakušany a Čechy by vzhledem k německé kreditce neměl být rozdíl.
Revolut se dá používat na sbírání milí Miles & More. Nic jinyho v ČR pravděpodobně nefunguje.
Nie, nedá. Iné mílové programy tam sú, ale M&M nie. Body sa akurát dajú najnovšie vymeniť za voucher u LHG.